Digitale Factuurverwerking voor Exact

Digitale Factuurverwerking voor Exact

Exact. Ongetwijfeld het grootste en meest uitgebreide pakket voor boekhouden, accountancy, HR en salarisverwerking. Elke type bedrijf kan dan ook met de sterke software uit de voeten. Wat we echter bij bedrijven nog vaak tegenkomen is dat het verwerken van facturen een inefficient en frustrerend proces is. Hoe kun je er nu voor zorgen dat facturen efficiënter worden geautoriseerd en verwerkt in Exact? Klippa Factuurverwerking is hiervoor dé oplossing! In deze blog vertellen we je er alles over.

Waarom Exact Factuurverwerking van Klippa?
Een groot deel van de facturen komt vandaag de dag digitaal binnen. In het kader van efficiënte wil je deze zo snel mogelijk verwerken in de boeken. Jij de boekhouding op orde en de leverancier op tijd haar geld. Een groot probleem is echter een soms complexe autorisatieflow. Facturen boven een bepaald bedrag gaan bijvoorbeeld eerst langs een budgethouder voordat ze bij Finance terechtkomen voor de definitieve verwerking. In Klippa hebben we overal rekening mee gehouden: facturen komen direct in Klippa terecht middels een auto e-mail forward en vliegen de autorisatieflows in via zelf in te stellen business rules. Klinkt complex, maar is super eenvoudig.

We horen je denken: “Is de digitale autorisatie dan het enige waarmee we de efficiënteslag maken?”. Het antwoord is nee. Hoewel de autorisatie een groot bijdrage heeft, zorgen we met onze slimme software voor dat je nooit meer gegevens hoeft over te typen. Elke factuur wordt in Klippa herkend met scan en herken (OCR) software. Onder meer factuurnummers, leveranciers, datums, bedragen en btw-waarden geven wij je binnen een seconde terug. Op basis van historische boekingen doen we boekingssuggesties om de factuur definitief te verwerken. Wil je de factuur splitsen in meerdere boekingsregels? Ook dat is mogelijk! De Exact Factuurverwerking van Klippa is dus simpelweg de makkelijkste, snelste en goedkoopste manier om facturen te verwerken.

Hoe werkt Klippa samen met Exact?
Klippa en Exact zijn officieel softwarepartners. De Klippa Factuurverwerking is daarmee eenvoudig te integreren met zowel Exact Globe als Exact online. Meer informatie kun je vinden op de Exact Online Factuurverwerking en Exact Globe Factuurverwerking pagina’s.

Hoe ziet Klippa er dan uit?
Van onze klanten krijgen we vaak te horen dat Klippa gebruiksvriendelijk werkt en er strak uitziet. Beelden zeggen natuurlijk meer dan woorden en om die reden hebben we hieronder een herkende factuur inclusief boekingssuggestie weergegeven.

Welke gegevens worden eigenlijk uit Exact gesynchroniseerd?
De uitgebreide API koppeling tussen Klippa en Exact zorgt ervoor dat we alle stamgegevens kunnen synchroniseren. Kort gezegd, we synchroniseren de administratie(s), dagboeken, btw codes, grootboekrekeningen, kostenplaatsen, kostendragers en projecten. Je kiest vervolgens zelf welke data je hiervan wilt gebruiken. Verder wordt er twee kanten op gesynchroniseerd. Is de factuurverwerking definitief en betaald? Dan stuurt Exact dit signaal terug naar Klippa en geven wij de juiste betaalstatus mee.

Wat zijn de kosten voor Exact Factuurverwerking van Klippa?
Bij Klippa betaal je een vaste prijs per maand afhankelijk van de hoeveelheid gebruikers en facturen. In de basis hanteren we daarvoor drie pakketten van €40, €80 of €160 per maand. Meer weten over onze prijzen, bekijk dan de Klippa Factuurverwerking pagina.

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over Factuurverwerking in Exact? Neem gerust contact met ons op via [email protected] of plan een demo in met één van onze productspecialisten. We helpen je graag met een slimme en efficiënte oplossing voor de inkomende facturen.

Works with AZEXO page builder