Digitaal declareren met Klippa en Unit4 Multivers

1. Indienen
Scan je bonnetjes met de Klippa app en de rest gaat automatisch. Van gegevens herkennen tot en met automatisch indienen bij je manager, wij helpen je met het zo snel mogelijk declareren! 
2. Goedkeuren
Ingediende declaraties kun je digitaal accorderen via de Klippa app of webomgeving. Alle goedgekeurde bonnen worden automatisch doorgeschoten naar Finance! 
3. Verwerken
Goedgekeurde declaraties kun je vanuit Klippa direct boeken op de juiste grootboekrekeningen in Unit4 Multivers. Handmatige verwerking is daarmee verleden tijd!

Wat kan de koppeling?

Declareren in Unit4 Multivers is super eenvoudig. Met de Klippa App kunnen medewerkers met 3 klikken hun bonnetjes indienen. Bij het indienen kunnen zij kiezen voor gegevens uit Unit4 Multivers zoals het betreffende grootboek, de kostenplaats, kostendrager en projectcode. Goedgekeurde declaraties komen terecht bij Finance, die direct vanuit Klippa een inkoopboeking kan making in Unit4 Multivers. Relaties en btw-codes zijn altijd gesynchroniseerd en worden te allen tijde getoond in de Klippa omgeving. In Unit4 Multivers staan de declaraties Klar voor betaling. De betaling wordt tevens gesynchroniseerd met Klippa en zo is de declaratiestroom afgerond. 
Robert-Jan
CO-founder
Direct boekingen aanmaken in Unit4 Multivers
Synchroniseren van relaties, kostenplaatsen, kostendragers, projecten en grootboekrekeningen
Boekingssuggesties op basis van eerder geboekte bonnetjes
Creditcard statements verwerken

Online demo plannen

In een vrijblijvende online demonstratie van slechts 30 minuten laten we je graag zien hoe de Klippa koppeling naadloos samenwerkt met Unit4 Multivers.