AFAS Scan en Herken van Klippa

Snel bonnen en facturen inboeken met AFAS Scan en Herken. Bespaar tijd en geld met de slimme oplossingen van Klippa.
AFAS scan en herken

AFAS Scan en Herken, hoe werkt het?

hoe werkt AFAS scan en herken
1. Digitaal indienen via app
Met AFAS Scan en Herken scan je in een handomdraai bonnen en facturen met je smartphone, via een e-mail forward of bulk upload. Alle gegevens worden automatisch herkend en aan het dashboard toegevoegd.

Alle gescande documenten worden automatisch in dezelfde online omgeving opgeslagen waar al je digitale bestanden te vinden zijn. 
2. Digitaal goedkeuren
Stuur bonnen en facturen digitaal naar budgethouders, projectleiders of andere bevoegden binnen je organisatie om goedkeuring te vragen voor boeking en/of betaling.

Stel verschillende autorisatieworkflows in om vast te leggen welke gebruikers een boeking moeten autoriseren en in welke volgorde dit moet plaatsvinden.  
3. Digitaal verwerken
De met Scan en Herken verwerkte facturen kun je na goedkeuring direct boeken in AFAS. Door de realtime synchronisatie van de relevante AFAS administraties en stamgegevens wordt dit proces een fluitje van een cent.

Vertrouwd door ruim 1000 mooie merken uit binnen- en buitenland

Start met een vrijblijvende online demonstratie of neem contact op.
Met AFAS Scan en Herken is het handmatig verwerken van declaraties, bonnen en facturen verleden tijd.

Scan en Herken voor AFAS, welke voordelen heeft het?

Verlaag kosten
Scan en Herken neemt veel werk uit handen en bespaart 70% van de tijd en kosten op het verwerken van bonnen en facturen.
Altijd up to date
Inkoopfacturen en declaraties worden direct verwerkt in je administratie, waardoor deze altijd up to date is.
Voorkom fraude
Automatische herkenning van dubbel ingediende en frauduleuze bonnen en facturen.
Minder fouten
Verklein de kans op fouten met de beste AFAS Scan en Herken software van Nederland.
Even telefonisch kennismaken?
We vertellen je in een persoonlijk gesprek graag meer over Klippa. Je kunt teruggebeld worden op een datum en tijd naar keuze. Als je de datum en tijd leeg laat, bellen we je binnen 30 minuten terug!
We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar in het Nederlands, Engels, Spaans, Frans en Duits (CEST tijdzone). Ons nummer is +31 50 2111631.
Nooit meer bonnen en facturen overtypen, begin vandaag met het besparen van tijd en geld met Klippa.

Wat kan Scan en Herken met AFAS?

Met Scan en Herken voor AFAS Software kun je via Klippa direct declaraties, bonnen en facturen verwerken in AFAS. Relevante data wordt automatisch herkend en aan AFAS toegevoegd.
Realtime data extractie op bonnen en facturen.
24/7 documenten aanleveren via app, web of email.
Razendsnelle verwerking van bonnen en facturen.
Herkenning van alle bonnen en facturen in veelvoorkomende bestandsformaten
Heb je nog vragen?
Bij Klippa denken we graag met je mee. Neem gerust contact met ons op via de telefoon, mail of onze live chat.
+31 50 2111631

Ruim 25.000 tevreden gebruikers gingen je voor

Onze Finance afdeling bespaart een dag per week, die ze nu kunnen besteden aan onze core business in plaats van aan factuurverwerking. 
Wilma van Ekris
Finance Manager CROP

De cloud-omgeving is erg gebruiksvriendelijk en ons factureringsproces is veel efficiënter geworden.
Tim Lorijn
CFO Label A

De declaratietool moest integreren met twee systemen, onze salarisadministratie- en juridische software. Klippa had de oplossing!
Geert Jan Veldthuis
Finance Manager Trip Law

Online demo plannen

In een vrijblijvende online demonstratie van slechts 30 minuten laten we je graag zien hoe de Klippa scan en herken koppeling naadloos samenwerkt met AFAS.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt AFAS Scan en Herken precies?
Dat is gelukkig eenvoudig uit te leggen. Elk document dat je aan Klippa toevoegt wordt automatisch gescand en datavelden worden herkend, zodat je zelf nooit meer iets hoeft over te typen.
Maakt Klippa Scan en Herken gebruik van OCR-techniek?
Ja, Klippa’s OCR heeft de hoogste herkenningsgraad. OCR staat voor Optical Character Recognition en wordt in het Nederlands vaak aangeduid als Scan en Herken. Deze technologie herkent relevante informatie die op een afbeelding of document staat en stuurt die data door naar het systeem.
Werkt Scan en Herken ook voor andere valuta?
Klippa herkent de valuta die op de factuur staat met daarbij alle andere factuurgegevens. In Klippa kun je deze data automatisch converteren naar elk mogelijke valuta. Het converteren gebeurt op basis van de wisselkoers van de factuurdatum. 
Hoe werken de autorisatie-workflows?
In Klippa zijn de autorisatie-workflows volledig naar wens in te stellen. Zo kun je gebruikers verschillende rechten geven voor het toevoegen, goedkeuren en boeken van facturen. Naast deze rechten kun je medewerkers koppelen aan een administratie of andere relevante waarden als een kostenplaats. Wil je heel specifieke workflows aanmaken? Ook dat kan! Zo kun je via bedrijfsregels en bepaalde kenmerken facturen automatisch toewijzen aan de door jou gekozen workflow.  
Heeft Klippa een mobiele app?
Ja, Klippa heeft een mobiele app voor zowel Apple als Android. De Klippa-app kun je gebruiken om facturen te scannen én om ze goed te keuren, als je bijvoorbeeld veel onderweg bent. In je eigen to-do lijst zie je het overzicht van goed te keuren facturen.
Hoe lang duurt de implementatie?
Klippa is plug & play en kun je direct mee aan de slag. We hebben hiervoor specifieke handleidingen in onze helpdesk die je op weg helpen. Is de implementatie te complex? Dat is geen probleem, we helpen graag. Onze productspecialisten hebben het AFAS scan en herken account gemiddeld binnen twee dagen gebruiksklaar.