Handige declaratie app voor Unit4 Multivers

Handige declaratie app voor Unit4 Multivers

Declaraties verwerken met Unit4 Multivers
Declaraties en bonnetjes, een veel voorkomende frustratie binnen organisaties. Bonnetjes raken snel kwijt en je spendeert (te)veel tijd aan het invullen van een declaratieformulier. Voor een efficient proces kiezen medewerkers er vaak voor om de declaraties aan het eind van de maand in te dienen. Het gevolg: een piekmoment voor de managers die moeten goedkeuren en de administratie die declaraties verwerkt. Door de vele ergernissen zien we steeds meer bedrijven een digitaliseringsslag maken op het gebied van declaraties. Ook met Klippa is het mogelijk om declaraties snel, betrouwbaar, maar vooral gemakkelijk te verwerken in Unit4 Multivers. In deze blog vertellen we je hoe dat precies in z’n werk gaat.

Welke redenen zijn er om Klippa te gebruiken in combinatie met Unit4 Multivers?
In sommige organisaties zijn declaraties onvermijdelijk. Medewerkers zijn in verschillende gevallen genoodzaakt om bepaalde kosten voor te schieten en vinden het belangrijk dat zij deze kosten zo snel mogelijk weer terugkrijgen. De declaratie app van Klippa zorgt ervoor dat het indienen van een bonnetje nog nooit zo makkelijk is geweest. Door slechts een foto van een bonnetje maken en deze vervolgens met een simpele druk op de knop in te dienen, bespaart dit veel onnodig werk. Met Klippa is het daarna voor zowel managers als de administratie eenvoudig om het overzicht van de declaraties te bewaren. Accorderen en boeken in Unit4 Multivers is een fluitje van een cent.

Is er een directe koppeling met Unit4 Multivers?
Ja, Klippa en Unit4 Multivers zijn middels een API met elkaar gekoppeld. Alle stamgegevens kunnen daarmee realtime worden gesynchroniseerd waardoor altijd en overal declaraties kan boeken op de juiste kostenplaatsen, kostendragers, grootboekrekeningen en relaties. Meer informatie hierover kun je vinden op de Declareren met Unit4 Multivers pagina.

Hoe ziet het declareren er met Klippa uit?
Declareren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de Klippa App gaat dat in slechts 3 stappen: klik, klik, klaar!

Gebruiksvriendelijke declaratie app

Wat kost Klippa en wat krijg ik ervoor terug?
Het is afhankelijk van wat je precies nodig hebt. Bij Klippa hanteren we verschillende prijzen, voor ieder een passende oplossing. Klippa is bijvoorbeeld al te gebruiken voor €3,99 per medewerker per maand. Hiermee creëer je een hoop gemak, bespaar je tijd, en heb je realtime inzicht in de uitgaven van organisatie.

Wil je graag meer weten over Klippa of heb je nog vragen over de koppeling met Unit4 Multivers? Neem gerust contact met ons op via support@klippa.com – we staan je graag te woord! Wil je Klippa graag live zien? Plan dan via onderstaand formulier een online demo met één van de productspecialisten.

Image Map WordPress builder