Declaratie app voor Odoo

Declaratie app voor Odoo

Declareren is voor niemand een pretje. Bonnen bewaren, excel-formulieren printen én invullen, indienen bij je manager en vervolgens lang wachten tot je krijgt uitbetaald. Het is een probleem dat bij vele organisatie speelt en niet ten goede komt van de tevredenheid onder medewerkers die veel declareren. Laat staan de administratie die het allemaal moet verwerken in de boekhouding. In deze blog leggen we je graag uit hoe je met declaratiesoftware snel, eenvoudig en betrouwbaar declaraties verwerkt in Odoo.

Waarom een declaratie app voor Odoo?

Declaraties betekent vaak dat medewerkers kosten hebben voorgeschoten. Een zakelijke lunch, brandstofkosten, een hotelovernachting of bijvoorbeeld relatiegeschenken. Voor een medewerker is het fijn dat zij deze voorgeschoten kosten snel terugkrijgen en daarvoor zo min mogelijk hoeven te doen. Daarnaast is het voor managers en Finance prettig om het overzicht te behouden en niet met losse bonnen of stapels aan declaratieformulieren rondlopen.

Met een declaratie app kunnen medewerkers altijd en overal hun declaraties indienen in 3 klikken. Managers kunnen via de app of via een dashboard in de browser alle bonnen keuren en doorsturen naar Finance. Finance doet vervolgens de laatste stap en boekt de declaraties met de juiste waarden naar Odoo. Kortom: een snel, makkelijk en betrouwbaar declaratieproces.

Werkt Klippa samen met Odoo?

Klippa is officieel partner van Odoo. Via een API integratie kun jij de boekhouding met Klippa synchroniseren en heb je de beschikking over alle relevante gegevens. Zo kun je onder meer kostenplaatsen, kostendragers, relaties, grootboekrekeningen, projecten en btw-codes synchroniseren.

Hoe ziet Klippa eruit?

Declareren kan via de Klippa app of via de web app. Inloggen doe je met jouw eigen Klippa account waarna je direct je bonnetjes kunt indienen. Het indienen gaat met 3 klikken.

Wat kost Klippa en wat levert het op?

Bij Klippa betaal je een vaste prijs per medewerker per maand. Meer info over de prijzen kun je bekijken op de digitaal declareren pagina. Gemiddeld kost Klippa €3.99 per medewerker per maand. Hiermee zijn papieren declaratieformulieren voorgoed verleden tijd en worden declaraties tot 70% sneller verwerkt

Heb je vragen of wil je graag meer weten over Klippa? Neem gerust contact met ons op via support@klippa.com. Wil je stap voor stap alle mogelijkheden met een van onze productspecialisten bekijken? Plan dan een online demo in van 30 minuten. Uiteraard beantwoorden we al je vragen.

Works with AZEXO page builder