Scan en herken Factuurverwerking voor Unit4 Multivers

Scan en herken Factuurverwerking voor Unit4 Multivers

De verwerking van inkomende facturen kan voor veel organisaties een doorn in het oog zijn. Facturen stapelen zich op, verplaatsen zich van bureau naar bureau voor fiattering, en worden tot slot handmatig verwerkt in de boekhouding. Het gevolg: een langzaam en onoverzichtelijk proces waar foutgevoeligheid een grote rol speelt. Als specialist op het gebied van factuurverwerking zien we een groot aantal bedrijven hun workflows digitaliseren. Met Klippa bieden we uiteraard dé oplossing voor het snel, overzichtelijk en betrouwbaar verwerken van facturen in Unit4 Multivers. Ben je benieuwd hoe we dat doen? In deze blog hopen we een groot deel van je vragen te beantwoorden!

Hoe werken Klippa en Unit4 samen?
Klippa en Unit4 zijn officieel softwarepartners en daarmee kunnen we direct de administratie(s) aan het Klippa account koppelen. Stamgegevens worden realtime beschikbaar gesteld zodat facturen te allen tijde geboekt kunnen worden op de juiste relaties, grootboeken, kostenplaatsen, kostendragers. Een veelgestelde vraag is of het maken van zo’n koppeling lang duurt en ingewikkeld is. Zowel Klippa als Unit4 houden niet van lange implementatietijden en ingewikkelde installaties. De Klippa Factuurverwerking in Unit4 Multivers is dus plug and play! Uiteraard helpen we je bij het inrichten van het account zodat je vliegend van start gaat.

Kan ik mijn bestaande workflows aanhouden in Klippa?
We begrijpen dat bij veel organisaties de fiattering van facturen over meerdere schijven gaat en daar is Klippa dan ook volledig op ingericht. We bieden uitgebreide workflows die zelf zijn in te stellen. Voor de Factuurverwerking in Unit4 kun je automatisch facturen langs één of meerdere goedkeurders laten gaan op basis van bijvoorbeeld bepaalde leveranciers of bedragen. Mocht je eens van deze automatische flow willen afwijken, dan kun je altijd een factuur handmatig aan de juiste persoon alloceren. Klinkt misschien ingewikkeld, maar is het niet! Als je dit eens live zou willen zien, plan dan gerust een demo in met één van onze productspecialisten via deze link.

Workflow factuurverwerking

Heeft Klippa scan en herken voor Facturen?
Zeker! Klippa maakt gebruik van directe tekstherkenning, scan en herken, of OCR. Bij het toevoegen van een document doet onze tekstherkenningssoftware gelijk zijn werk en geeft je de factuurgegevens terug. Dit betreffen onder meer het factuurnummer, de factuurdatum, relatie, bedragen en btw-waarden. Het overtypen van gegevens is dus niet meer nodig waarmee je het menselijke foutenpercentage elimineert!

Hoe voeg ik facturen toe met Scan en Herken?
Er zijn meerdere routes mogelijk om facturen via scan en herken in Klippa te krijgen. De meest eenvoudige manier is om digitaal ontvangen facturen door te mailen naar een unieke Klippa mailbox die is gelinkt aan je account. De factuurgegegevens worden met scan en herken direct uitgelezen en de factuur wordt als losse regel aan je dashboard toegevoegd. Heb je een afbeelding of PDF van de factuur op je bureaublad staan? In dat geval kun je ook handmatig de factuur aan Klippa toevoegen. Uiteraard doen wij de tekstherkenning weer voor je. Mocht je nog facturen op papier krijgen dan kun je ze scannen en vervolgens met een bulkeditor in Klippa uitsplitsen over losse regels.

Waarom zou ik Klippa gebruiken voor Factuurverwerking in Unit4 Multivers?
Er zijn drie hoofdredenen waarom Klippa dé oplossing is voor Factuurverwerking in Unit4 Multivers. Klippa is snel, overzichtelijk en betrouwbaar

Snel: met scan en herken geven we je realtime de factuurgegevens terug.

Overzichtelijk: in een fijne interface zie je altijd en overal waar de factuur in de workflow is.

Betrouwbaar: met scan en herken én de directe integratie met Unit4 Multivers zorgen we ervoor dat facturen met en op de juiste wijze worden verwerkt in de boeken.

Is je interesse gewekt en zou je Klippa graag eens live in actie willen zien? Neem dan gerust contact op via 050 211 1631 of plan direct een demo met één van onze productspecialisten.

Works with AZEXO page builder