Unit4 Multivers koppeling met Klippa

Klippa en Unit4 zijn officieel softwarepartners! Klippa helpt het MKB, corporates, accountants en boekhouders met het ontvangen, digitaliseren en verwerken van declaraties en inkoopfacturen in Unit4.

Klippa Digitaal Declareren

Een volledig digitaal declaratieproces inclusief mobiele app, automatische tekstherkenning, autorisatielagen en betrouwbare verwerking in de boeken. Klippa synchroniseert alle relevante informatie uit Unit4 Multivers en zet slimme boekingsvoorstellen klaar.
Klippa Factuurverwerking
Een volledig digitaal proces om de inkomende facturen efficient en betrouwbaar te verwerken in de boekhouding. Verhoog je efficiëntie met Klippa’s scan en herken, autorisatielagen en zelflerende boekingsvoorstellen.

Klippa Scan en Herken

Met Klippa is het handmatig overtikken van bonnen en facturen in Unit4 Multivers verleden tijd. Alle factuurgegevens worden automatisch geëxtraheerd en omgezet in slimme boekingsvoorstellen. Zo bespaar je tijd voor belangrijke zaken.
Klippa Aanleverportaal voor accountants en boekhouders
Efficiënt, foutloos en zorgvuldig samenwerken met je klanten. Dat is waar het Klippa Aanleverportaal accountants en boekhouders mee helpt. Synchroniseer je stamgegevens uit Unit4 Multivers en Klippa maakt, na de ingebouwde scan en herken, zelflerende boekingsvoorstellen.

Online demo plannen

In een vrijblijvende online demonstratie van slechts 30 minuten laten we je graag zien hoe de Klippa koppeling naadloos samenwerkt met Unit4 Multivers. 

Wat is Unit4 Multivers?

Unit4 biedt cloudgebaseerde ERP en bedrijfssoftware. Eén van de producten is Unit4 Multivers: online boekhoudsoftware voor ondernemers. Unit4 heeft een API beschikbaar gesteld zodat de software eenvoudig is te integreren met andere software.
Klippa is officieel partner van Unit4 en via de koppeling kunnen alle gegevens moeiteloos worden gesynchroniseerd. Op basis hiervan kan Klippa vervolgens zelflerende boekingsvoorstellen doen. Lees meer over onze Unit4 Multivers koppeling voor specifieke producten: Unit4 Multivers Scan en Herken, Unit4 Multivers Declaratie App en Unit4 Multivers Inkoopfacturen.