Maatwerk scan en herken API

Foutloos bonnen en facturen verwerken met een Klippa maatwerk scan en herken API koppeling.

Scan en herken API

Soms is de standaard oplossing van Klippa niet toereikend voor de situatie van jouw bedrijf of klant. Daarom bieden we de mogelijkheid om custom scan en herken koppelingen te bouwen via onze API. De input is daarbij een factuurstroom in afbeeldingen of PDF formaat, de output is een JSON met de door Klippa herkende informatie per factuur. De herkende velden kunnen naar wens worden ingericht. In de meeste gevallen gaat het om velden als datum, totaalbedrag, BTW-bedragen, relatie en factuurnummer.

Nooit meer bonnen en facturen overtypen

Wat kost een custom scan en herken koppeling?

Bij Klippa geloven we in een prijsmodel waar onze klanten ook blij van worden. Daarom hebben we doorgaans de scherpste prijzen in de markt. Omdat het om maatwerk gaat is het niet mogelijk om vaste prijzen te noemen. Afhankelijk van de wensen maken we uiteraard geheel vrijblijvend een offerte op.

Een offerte bestaat altijd uit een set-up fee voor de koppeling en een jaarbedrag voor de service. De hoogte van de set-up fee is afhankelijk van het aantal herkende velden en de complexiteit van de te verwerken documenten. De hoogte van het jaarbedrag is afhankelijk van het aantal verwerkte facturen. Bij een maatwerk API koppeling kun je er vanuit gaan dat de servicefee voor het verwerken van 3000 facturen per jaar circa 50 euro per maand is.