Declaratie app voor Twinfield

Declaratie app voor Twinfield

Twinfield is één van de populaire en moderne boekhoudpakketten in Nederland. Met Twinfield bespaar je als ondernemer administratieve tijd en als accountant richt je processen efficiënter in voor je klanten. Twinfield is het meest geschikt voor organisaties tussen 20 en 200 man, precies het segment waar vaak declaraties voorkomen. De onkostendeclaraties zijn voor vele bedrijven een pijnpunt in de organisatie. De indieners, managers en de financiële administratie hebben er namelijk mee te maken. Hoe snel krijg je bijvoorbeeld het voorgeschoten geldbedrag terug? Hoe kun je snel en eenvoudig bonnen accorderen? En hoe zorg je voor een betrouwbare verwerking in de boeken? Door Twinfield te koppelen met Klippa heb je de perfecte oplossing! In deze blog vertellen we je waarom.

Waarom een declaratie app voor Twinfield?

Het indienen, goedkeuren en verwerken van declaraties is vaak een tijdrovend en frustrerend klusje. Met behulp van een declaratie app is het voor medewerkers altijd en overal mogelijk om declaraties in te dienen. Managers kunnen via de mobiele app of via een dashboard declaraties goedkeuren en de administratie boekt ze direct weg op de juiste plek in Twinfield. Alles gebeurt digitaal waardoor losse bonnen en declaratieformulieren verleden tijd zijn!

Werkt Klippa samen met Twinfield?

Klippa is officieel softwarepartner van Twinfield. Dit betekent dat je Klippa kunt koppelen aan je boekhouding in Twinfield. Op onze pagina declareren met Twinfield koppeling kun je meer info vinden.

Hoe ziet de Klippa declaratie app er dan uit?

Om je een beeld te geven van Klippa hebben we onderstaande afbeelding toegevoegd.

Twinfield declaratie app

Welke gegevens kan ik uit Twinfield inladen?

De koppeling tussen Twinfield en Klippa is zeer uitgebreid. Twinfield wordt gebruikt voor de stamdata en Klippa synchroniseert vervolgens alle relevante gegevens. Hierbij is het mogelijk om onder meer de kostenplaatsen, kostendragers, relaties, grootboekrekeningen, projecten en btw-codes uit Twinfield in te laden.

Wat zijn de kosten van Klippa en wat levert het op?

Er zijn verschillende prijsplannen, maar gemiddeld kost Klippa €3.99 per medewerker per maand. Dit is inclusief automatische tekstherkenning, onbeperkt aantal declaraties en de koppeling met Twinfield. Onze ervaring is dat bedrijven tot 70% sneller declaraties verwerken en medewerkers zich niet langer storen aan de papieren chaos van de bonnetjes.

Ben je benieuwd hoe Klippa jouw organisatie kan helpen met tijd besparen? Neem gerust contact op of plan een demo in met onze productspecialisten. We helpen je graag!

                                                        

Image Map WordPress builder