Declaraties verwerken met Exact Online en app

Declaraties verwerken met Exact Online en app

Exact Online is een van de populairste pakketten voor de boekhouding in Nederland. Met name bedrijven tussen de 20 en 500 man werken met Exact Online. Laat dat nou ook net de doelgroep zijn waarbij er vaak veel declarerende medewerkers zijn. Declaraties zijn in veel bedrijven een doorn in het oog voor indieners, managers en de finance afdeling. Want hoe krijg je snel je voorschoten onkosten terug als medewerker? Hoe keur je als manager snel declaraties goed? En hoe kan je als finance afdeling dit efficient laten landen in Exact Online? Starten met de Klippa declaratie app is de oplossing! In dit blog vertellen we er meer over.

Waarom een declaratie app voor Exact Online?

Als medewerkers declaraties indienen dan hebben ze meestal kosten voorgeschoten. Vanuit het oogpunt van goed werkgeverschap is het fijn als je medewerkers snel hun geld terug hebben. Daarnaast is het voor managers en finance fijn om goed overzicht te hebben op het proces en niet met losse bonnen en declaratieformulieren rond te lopen.

Met een declaratie app kunnen je medewerkers 24/7 declaraties insturen in 3 klikken. Het management kan via de app declaraties goedkeuren op een moment naar keuze met slechts 2 klikken en de finance afdeling kan via de online omgeving boekingen maken naar Exact Online. Een declaratie app is dus simpelweg de makkelijkste, snelste en goedkoopste manier om declaraties te verwerken tot uitbetalingen.  

Werkt Klippa samen met Exact Online?

Klippa is officieel partner van Exact Online. Daarom is het eenvoudig om onze declaratie software te koppelen aan Exact Online. Je kunt ons vinden in de App Store van Exact. Ook op onze eigen website hebben we een pagina over declareren met Exact Online koppeling.

Hoe ziet Klippa er dan uit?

Om je een beeld te geven van declareren met Klippa en Exact hebben we deze afbeelding toegevoegd aan dit blog. Je ziet een overzicht van de declaraties van een medewerker, het declaratie detail van een declaratie en als laatste hoe een manager declaraties kan goed of afkeuren van zijn medewerkers.

Declareren met Exact Online
Declaratie app voor Exact Online

Is het mogelijk om kostenplaatsen, kostendragers, relaties, grootboekrekeningen, projecten en BTW-codes te synchroniseren uit Exact Online?

Een lange vraag, maar een kort antwoord: Jazeker! Klippa heeft voor de digitale declaratie oplossing met Exact Online een zeer uitgebreide koppeling ontwikkelt. Exact Online wordt gebruikt voor de stamdata en Klippa synchroniseert automatisch alle voor jou relevante gegevens uit Exact Online. Daarbij kies je zelf welke informatie wel en welke niet gesynchroniseerd wordt. Vervolgens kies je zelf op welke kostenplaatsen, projecten en andere waardes je medewerkers mogen boeken. Dit kan je per medewerkers configureren.

Wat kost Klippa het en wat gaat het me opleveren?

Bij Klippa betaal je een vaste prijs per medewerker per maand. We werken met drie verschillende pakketten voor onze declaratie app, maar gemiddeld kost Klippa €3.99 per medewerker per maand. Gemiddeld verwerken bedrijven 70% sneller declaraties door te starten met Klippa. Als je de tijd van je medewerkers omzet in geld laat een simpele rekensom je al snel zien dat Klippa direct een positieve ROI geeft. Je medewerkers kunnen hun tijd beter besteden dan aan het indienen van declaraties toch?

Als je meer wil weten over de voordelen van Klippa kan je natuurlijk contact met ons opnemen. Wil je ons product graag in actie zien? Plan dan een vrijblijvende online demo in van slechts 30 minuten. Dan demonstreren we hoe het werkt en beantwoorden we al je vragen.

Image Map WordPress builder