Declaratie app voor Informer

Declaratie app voor Informer

Een van de moderne boekhoudpakketen in Nederland is Informer. Met Informer kan iedere MKB’er zelf online boekhouden. MKB’ers hebben vaak te maken met bonnetjes, onkosten en declaraties die verwerkt moeten worden in de boekhouding. Dat levert vaak frustraties op want wanneer krijg je als medewerker jouw declaratie uitbetaald? Hoe accordeer je declaraties op een snelle en makkelijke manier? En hoe kun je dit efficiënt en betrouwbaar verwerken in de boekhouding? Door Klippa te koppelen aan Informer heb je de oplossing! We leggen je graag uit waarom.

Declaratiesoftware voor Informer – waarom?

Het volledige declaratieproces van indienen tot en met de verwerking wordt over het algemeen als een tijdrovende en frustrerende klus gezien. Met de Klippa declaratie app kunnen medewerkers altijd en overal hun declaraties indienen. De ingediende declaraties kunnen vervolgens door de managers via een dashboard of de app goedgekeurd worden waarna de financiële administratie ze verwerkt in Informer. Met Klippa digitaliseer en automatiseer je het volledige declaratieproces – geen losse bonnen en papieren declaratieformulieren meer!

Hoe werkt Klippa met Informer

Klippa en Informer zijn officiële softwarepartners. Je kunt in Klippa je boekhouding uit Informer koppelen waarmee alles met elkaar is gesynchroniseerd. Je kunt hier meer over lezen op de pagina koppeling met Informer.

Hoe werkt Klippa precies?

Met Klippa heb je binnen een paar klikken declaraties ingediend en verwerkt. We hebben hieronder een afbeelding toegevoegd zodat je alvast een beeld hebt. Mocht je meer willen zien, raden we aan om een vrijblijvende demo met een van onze productspecialisten in te plannen.

Welke gegevens van mijn boekhouding kan ik inladen?

Er is een volledige koppeling tussen Klippa en Informer. Dit betekent dat je alle stamdata uit Informer kunt gebruiken en Klippa daarna gegevens als kostenplaatsen, kostendrager, relaties, groetboeken, projectcodes en btw-codes voor je inlaadt.

Wat kost Klippa en wat krijg ik ervoor terug?

We hanteren verschillende prijzen, afhankelijk van jouw wensen en het type organisatie. In de basis kost Klippa €3.99 per medewerker per maand. Hierbij is de tekstherkenning met OCR-techniek en de koppeling met Informer inbegrepen. Met Klippa zorg je ervoor dat declaraties tot 70% sneller verwerkt worden en de tevreden geen frustraties mee ervaren.  

Wil je meer info over Klippa? Stuur ons een berichtje op support@klippa.com of plan hieronder een vrijblijvende demo met een van de productspecialisten? We denken graag met je mee.

Image Map WordPress builder