Acumulus maakt integratie met Klippa App

Acumulus maakt integratie met Klippa App

Mei was een mooie maand voor Klippa. Veel nieuwe functies werden live gezet, er kwamen nieuwe klanten bij en er werden nieuwe integraties gemaakt met onder andere Yuki, Visma en Informer. Doorgaans maakt Klippa zelf integraties met externe partijen, dit keer was het echter één uitzondering. Acumulus, een boekhoudpakket speciaal voor ZZP’ers, besloot een koppeling met Klippa te bouwen. Een mooie ontwikkeling voor allebei de partijen!

Nog geen Acumulus app

Op moment van schrijven heeft Acumulus nog geen eigen app in de Google Play Store of Apple App Store. Toch kregen ze vanuit hun ZZP klanten vaak de vraag wanneer een app op de planning kwam. Aangezien Acumulus graag meedenkt met haar klant, maar een eigen Acumulus app nog niet direct beschikbaar was, gingen ze op zoek naar een partner die wel een app heeft. Zo kwamen ze uit bij ons, bij Klippa. Na een aantal gesprekken besloten Klippa en Acumulus een samenwerking aan te gaan.Hoe ziet de koppeling eruit?

Vanaf heden is het mogelijk om met de Klippa App, bonnen en facturen te fotograferen en automatisch te laten omzetten in data via scan en herken. Vervolgens kan in Klippa, bijvoorbeeld aan het einde van een kwartaal, een export gemaakt worden. Door de koppeling die Acumulus gemaakt heeft, zijn de export bestanden van Klippa eenvoudig te importeren. Al je bonnen en facturen worden als nieuwe regels ingelezen in Acumulus en de gebruiker hoeft nu enkel nog de boekings-soort op te geven om de boekingen compleet te maken.

Drie eenvoudige stappen

In slechts drie simpele stappen zijn de transacties vanuit de Klippa App te importeren in Acumulus:

1. Klippa CSV importeren in Acumulus

Klippa CSV importeren Acumulus

2. Selecteer mutaties in het mutatieoverzicht

mutatie-overzicht

3. Mutatie boeken

Mutatie boeken

Het was weer een mooie maand, op naar nog meer koppelingen! Wil je een demo inplannen met één van onze productspecialisten? Kijk dan hieronder naar de opties.