Klippa Hackathon Recap

Klippa Hackathon Recap

Eens per twee maanden organiseren we een Klippa Hackathon. Een heel weekend steken we de hoofden bij elkaar om creatieve oplossingen te bedenken voor met name technische vraagstukken. Op Twitter gaven we alvast een kleine teaser, maar we vertellen in deze blogpost graag waaraan we precies hebben gewerkt.

1. Klippa 2.0

Afgelopen maanden werd er hard gewerkt aan Klippa 2.0. Klippa 2.0 is op dit moment in testfase en zal snel live gaan. Tijdens de hackathon is er flink getest om de laatste puntjes op de i te zetten! Verwacht een nog gebruiksvriendelijker platform, want je kunt het dashboard straks helemaal aanpassen naar je eigen wensen! Selecteer bijvoorbeeld welke velden je wilt zien en in welke volgorde. Zakelijke gebruikers zullen vooral blij worden van de boeking suggesties die worden voorgesteld bij het maken van boekingen.

2. Nieuwe Klippa website

De vormgeving en sommige content op de huidige website is wat verouderd. Daarom hebben we tijdens de hackathon een grote slag geslagen met het bouwen van een nieuwe website, coming soon! We maken beter onderscheid in de verschillende producten, er komen nieuwe visuals en korte instructievideo’s, en er komt een teampagina zodat je het team achter Klippa kan leren kennen. Daarnaast krijg je als bezoeker de mogelijkheid om je in te schrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Hierin zullen we al het Klippa nieuws met je delen!

3. Digibon + bunq integratie

Iets waar we heel trots op zijn. Tijdens de hackathon is een koppeling gemaakt tussen ons Digibon platform en bunq! Gebruikers van bunq kunnen straks digitale kassabonnen in de bunq app ontvangen na het afrekenen op bepaalde locaties, zonder daar verder iets voor te hoeven doen. Papieren kassabonnen zijn daarmee verleden tijd!

Kortom, we mogen spreken van een succesvolle Klippa Hackathon. Er komen mooie dingen aan! Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe ontwikkelingen, volg ons dan ook op Twitter en LinkedIn. Om je een beeld te geven van hoe de Klippa Hackathon er afgelopen weekend uitzag:

Hackathon

Team Klippa