Klippa 2.0 beschikbaar in de webomgeving

Klippa 2.0 beschikbaar in de webomgeving

We zijn trots om de volgende stap aan te kondigen voor Klippa: de release van Klippa 2.0 in de webomgeving! De nieuwste versie van Klippa is enkele maanden in ontwikkelingen geweest en nu is het tijd om het met jullie te delen. Verwacht in Klippa 2.0 een nieuwe look and feel, nog meer gebruiksgemak en de optie om je Mijn Klippa pagina in te richten. De details lees je in deze blogpost.

Nieuwe look and feel

Klippa 2.0 heeft een nieuwe en betere look and feel gekregen. De nieuwe webomgeving is breder opgezet, waardoor je meer overzicht en focus hebt tijdens het bijwerken van je administratie.

Look and feel

Nog meer gemak in het toevoegen van bonnen en facturen

Naast een nieuwe look and feel hebben we het toevoegen van bonnen en facturen van nog meer gemak voorzien. Zo wordt het BTW-bedrag nu automatisch voor je ingevuld door een slimmere calculator voor de BTW-percentages.

Automatische BTW berekening

Selecteer alle transacties die aan je filters voldoen

Een nieuwe feature die hoog op de wensenlijst van onze gebruikers stond, is het kunnen selecteren van alle documenten. Hierdoor is het mogelijk om in één keer een hele reeks te exporteren zonder dat je hiervoor alles handmatig hoeft te selecteren. Handig!

Alle transacties

Inrichten van Mijn Klippa

Verder kun je in Klippa 2.0 de Mijn Klippa pagina inrichten op basis van je eigen wensen. Je kunt mappen nu bijvoorbeeld verslepen naar de door jouw gewenste positie.

Inrichten Mijn Klippa

De Klippa 2.0 beta proberen

Klippa 2.0 is live en te gebruiken via deze link https://beta.klippa.com. Echter, houd rekening met het volgende: we hebben enkele weken alles zelf uitgebreid getest, maar het kan onverhoopt zo zijn dat bepaalde dingen nog niet gaan zoals je van zou verwachten. Laat ons dit vooral weten via de feedbackmogelijkheid of via support@klippa.com, zodat we dit kunnen oplossen. Je kunt vanuit de nieuwe webapp tot 2019 nog terug naar de oude, vertrouwde Klippa omgeving. Verder zijn we hard bezig om ook de mobiele apps de upgrade naar 2.0 te geven. De officiële lancering van Klippa 2.0 (webapp + mobiel) volgt begin 2019.

Dat was het!

Veel plezier gewenst en we horen graag jullie feedback!

Team Klippa