De 5 Klippa features die je veel tijd besparen

De 5 Klippa features die je veel tijd besparen

Klippa is natuurlijk jouw digitale bonnetjes assistent. Maar wist je ook dat we een aantal features hebben toegevoegd die zorgen voor een snellere boekhouding? In deze blogpost geven we je 5 tips.

1. Scan en herken

De Klippa scan en herken is een geliefde functie onder onze gebruikers. Met scan en herken kun je eenvoudig al je facturen en kassabonnen verwerken, zowel via de mobiele en web app als via de mail. De technologie achter de scan en herken zorgt dat alle relevante gegevens worden uitgelezen. Bonnetjes hoef je dus nooit meer over te typen!

Scan en herken

2. Uniek Klippa e-mailadres

Heb je bonnetjes of facturen al digitaal, maar niet in Klippa? Je kunt deze eenvoudig doorsturen naar jouw eigen unieke Klippa e-mailadres. Ons systeem voegt ze toe aan je administratie en herkent wederom alle relevante gegevens voor je. Directe tijdwinst!

Klippa e-mail

3. Rittenregistratie met Google Maps integratie

Door de Google Maps integratie hoef je alleen nog maar een begin- en eindpunt op te geven in Klippa. Het aantal kilometers en de bijbehorende kosten worden automatisch voor je berekend. Geen papieren rittenregistratie meer, maar alles direct en correct digitaal!

Ritregistratie

4. Exporteren naar gewenst formaat

Wil je BTW-aangifte doen en heb je eens per kwartaal al je bonnetjes verspreid over je bureau liggen? In Klippa bewaar je uiteraard je bonnetjes digitaal, maar je kunt ze ook ieder moment exporteren naar een gewenst formaat (PDF, XLSX, CSV en UBL). Met een paar simpele klikken heb je dus zo je BTW-aangifte gedaan!

Klippa exporteren

5. Tags en filters

Heb je veel bonnetjes, ritten en facturen in Klippa bewaard? Door met filters en tags te werken kun je bijvoorbeeld gemakkelijk een periode selecteren. Geen lange zoektocht meer naar dat ene bonnetje, maar altijd en overal overzicht en controle over je administratie.

Klippa tags en filters

Heb je meer vragen over Klippa of wil je Klippa gaan gebruiken als ZZP-er? Neem dan gerust contact met ons op via support@klippa.com. Worden er veel bonnetjes ingediend in jouw organisatie en wil je het declaratieproces digitaliseren en versnellen? Plan hieronder dan een korte demonstratie in met één van onze productspecialisten.